TASK 12 – DUŠAN MURIĆ / Professional Reactor

“Etida za Slavoj Zizek trio”

Autor Task-a: Dušan Murić (SRB)

Professional Reactor: Ivan Mijačević (SLO)

Autor, Strategija, Libreto, Audiovizuali: Slavoj Zizek trio

 

Ivan_Mijačević_Task_Platforma_hr_2014

U 2014., reagirajući na TASK, Ivan Mijačević se odlučio za Slavoj Zezk trio. Trio je aktivan od 2007/2008, dolazi iz Ptuja, živi i radi u Ljubljani, razvija strategije za kritičko promatranje kreativnog procesa, surađuje s danceCO, G-Fart, inability crew.

U slučaju da se morate odlučiti između ponavljanja onoga što je teško ponoviti i mijenjanja onoga što je teško promijeniti, što biste odabrali?

 

Ivan Mijačević  je plesač i glazbenik, koji je završio SEAD 2008. U proteklih četrnaest godina surađivao je na preko 60 projekata diljem svijeta, sa slovenskim i stranim autorima. Plesni projekti u kojima je sudjelovao nekoliko puta su nagrađivani.

 

 

TASK 12 / Professional Reactor  

“Étude for Slavoj Zizek trio”

Author of Task: Dušan Murić (SRB)

Professional Reactor: Ivan Mijačević (SLO)

Author, Strategy, Libretto, Audiovisual: Slavoj Zizek trio

In 2014, whilst responding in TASK Ivan Mijačević decides for Slavoj Zezk trio. Trio is active since 2007/2008, comes from Ptuj, lives and works in Ljubljana, develops strategies for critical observation of creative process, collaborates with danceCO, G-Fart, inability crew.

In case you have to decide between repeating what is difficult to repeat and changing what is difficult to change, which would you choose?

 

Ivan Mijačević is a dancer and musician, graduated from SEAD in 2008. In the past fourteen years he collaborated in over sixty projects around the world with Slovenian and foreign authors. Dance projects he participated in where awarded on several occasions.