Info

fotografija 2  fotografija 3

UPISI U NOVU ŠKOLSKU GODINU 2019./2020. OD 2.9 DO 13.9 SVAKI RADNI DAN OD 18:00 DO 20:00 h

Plesni centar TALA

Po uzoru na otvorene plesne centre u inozemstvu nudi širok raspon programa i plesnih tehnika pod vodstvom školovanih pedagoga s dugogodišnjim iskustvom, još uvijek aktivnih u kazališnom i umjetničkom radu, prepoznatih kao jedni od najboljih plesača i koreografa u Hrvatskoj.

Prostor je otvorenog tipa što znači da je dostupan svima – početnicima i profesionalcima, rekreativcima, djeci, mladeži i odraslima, svim ljubiteljima plesa i onima kojima će ples postati nezaobilazan dio života.
Prije upisa dobrodošli ste prisustvovati plesnom satu u TALA centru kako biste se informirali o pojedinoj plesnoj tehnici te uz naše savjetovanje pronašli grupu koja  vam najbolje odgovara. Polaznike, s obzirom na predznanje i plesno iskustvo, dijelimo u odgovarajuće grupe.
Kontinuirano, sistematično učenje i redovit dolazak najvažnije su odrednice uspješnog savladavanja plesnih koraka i tehnika. Uz uporan rad, rezultati sigurno neće izostati.
Dva puta godišnje TALA organizira produkciju u jednom od gradskih kazališta ili koncertnih dvorana kako bi naši polaznici dobili priliku da roditeljima, prijateljima, poznanicima i gostima pokažu što su naučili i koliko su napredovali. Ujedno stječu iskustvo nastupanja pred publikom.
Odlična lokacija plesnog centra (Odranska 1) u kombinaciji s četiri dvorane za vježbanje (300 m2), predprostorom, opremljenim svlačionicama, tuševima, sanitarnim čvorovima te ostalim sadržajima, stvaraju ugodnu atmosferu kao stvorenu za nezaboravan plesni doživljaj.

Zaplešite s nama!

 

fotografija 3 (2)  fotografija 5 fotografija 1  fotografija 12